Axiatonal Alignment

Persoonlijke Axiatonal Alignment

Tijdens de Persoonlijke Axiatonal Alignment word je verbonden met de energiebanen waardoor je meer bij je eigen potentie kunt komen.  

Oorspronkelijk waren de energiebanen (acupunctuurlijnen) van ons lichaam verbonden met het raster van de Aarde. De energiebanen van het lichaam  waren ontworpen om buiten het lichaam door te lopen en ons aan te sluiten aan een veel groter netwerk waarbij we verbonden werden met het hele Universum. In de loop der tijd zijn wij van deze lijnen losgekoppeld en zijn we de verbinding kwijtgeraakt. 

De Axiatonal Alignment herstelt deze lijnen.  

Het verbinden gebeurt door het specifiek activeren van punten en lijnen middels energie overdracht via de handen. Daarbij word je niet aangeraakt. 

De energiebanen en punten van het lichaam worden weer geactiveerd, zodat we weer verbinding kunnen maken met het universum en de elektromagnetische Leylijnen van de aarde 

De Pesoonlijke Axiatonal Alignment bestaat uit twee sessies van 60 tot 90 minuten waarvan 45 minuten op de massagetafel wordt doorgebracht. De sessies moeten binnen 72 uur plaats vinden, bij voorkeur op twee opeenvolgende dagen. Er wordt aanbevolen minimaal  één tot drie Axiatonal Alignment Healing sessies te ondergaan vóór de persoonlijke Axiatonal Alignment. Dit is echter niet verplicht. 

Een persoonlijke Axiatonal Alignment doe je 1 keer in je leven en werkt levenslang door op alle niveaus. Je leven zal op verschillende vlakken beter gaan stromen.  

 

Axiatonal Alignment Healing

De Axiatonal Alignment Healing is een vorm van healing waarbij gewerkt wordt op de punten en energiebanen. Dit kan leiden tot heling op verschillende niveau’s zoals: Lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Zodra de sessie begint wordt er een energieveldveld gecreëerd. Er wordt dan volledig in het energieveld gewerkt, los van het lichaam. Middels de energieoverdracht van de handen worden punten en energiebanen geactiveerd. 

De energie stuurt zichzelf en je krijgt de heling die op dat moment bij jou past. 

Dit zijn losstaande sessies en duren ongeveer 75 minuten inclusief voor en nagesprek.